Skip to main content

Vi söker Tandsköterska !

  |   Tandgruppen   |   Nyheter

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska som är intresserad av och har erfarenhet från delegerat arbetssätt.  Du kan var i början av din karriär eller mångårig erfarenhet. 

På Tandgruppen Kungsbacka arbetar 7 tandläkarteam varav ett team är specialinriktat på barn och ungdomar. Vår filosofi är att kunna erbjuda patienten en hälsoinriktad långsiktig tandvård. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i en trevlig arbetsmiljö med fokus på helhetssyn i tandvårdsbehandlingen. Här finns tillgång till flera specialister, som är knutna till kliniken samt jourtandläkare som tar hand om de akuta fallen på helgen. Vårt journalsystem heter Opus samt digital röntgen Romexis inkl OPG Tandgruppen.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som är intresserad av och har erfarenhet från delegerat arbetssätt.  Du kan vara i början av din karriär eller har mångårig erfarenhet. Det viktiga är att du sätter patienten i fokus, ger god service, är ansvarstagande och har ett gott omhändertagande. Du är bra på att samarbeta och bidrar självklart till klinikens utveckling. Du blir en del av ett trevligt gäng som har kul ihop. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med våra duktiga tandvårdsteam. Vi kommer att kalla till intervjuer efter hand som ansökningarna kommer in.

Heltid

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning 

Lön; Fast månads-vecko eller timlön

 

Ansökan mailas  till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.