Skip to main content

Tandgruppen blir Oral Care Kungsbacka

  |   Tandgruppen   |   Nyheter

Tandgruppen i Kungsbacka har blivit en del av den svenska tandvårdskedjan Oral Care. Nedan berättar vi mer om vad det innebär för dig som är patient.

Allt är som förut men vi får ett nytt namn och ny profil

Alla vi som tagit emot dig tidigare fortsätter ta emot dig precis som vanligt. Du blir kallad på samma sätt som förut och du kontaktar oss på samma telefonnummer som tidigare. Notera att vi får en ny mejladress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Denna hemsida fortsätter att vara aktiv ett tag till och du kan boka tid online precis som vanligt. 

Det som blir nytt är vårt namn, logga och profil. Under början av 2024 kommer vi att byta namn till Oral Care Kungsbacka. I samband med det får vi nya skyltar med vårt nya namn utanför mottagningen och vi kommer få en ny profil.  

Därför blir vi Oral Care Kungsbacka

Vi har valt att bli en del av Oral Care för att kunna fokusera på det vi tycker om, att ta hand om dig och dina tänder. Oral Care i sin tur stöttar oss med bland annat administration, kvalitetsystem, kompetensutveckling och de investeringar vi behöver för att kunna fortsätta utveckla vår verksamhet och ge dig bästa möjliga tandvård.  

Vårt mål är att du som patient, oavsett ålder, ska känna dig trygg och omhändertagen hos oss. 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.


Vilka är Oral Care?

Oral Care är en svensk tandvårdskedja med 37 mottagningar i Sverige, Norge och Nederländerna. Oral Care har funnits sen 1989 och är även kända för att ha utvecklat och etablerat den mobila hemtandvården i Sverige.

Hos Oral Care får du som patient modern, trygg tandvård av högsta kvalitet. Med regelbunden och förebyggande tandvård skapar vi, tillsammans med dig, förutsättningen för en livslång god munhälsa.